Open opleidingen

Op regelmatige basis organiseert AS4 open opleidingen wanneer we voelen dat er nood is aan een opleiding rond een thema dat speelt in de voedingssector. Hierbij trachten we om op een doeltreffende manier zo veel mogelijk mensen tegelijkertijd te informeren. Bovendien wordt er steeds de gelegenheid geboden om uw vragen af te vuren op onze specialisten zodat ook uw specifieke vraag een antwoord krijgt.

Infosessie Biociden

DATUM: Donderdag 23 juni 2016 van 15u00 tot 18u00. Ontvangst vanaf 14u30.

PLAATS: AS4 Opleidingscentrum | Waterstraat 4 | B-9160 Lokeren

CURSUSPRIJS: Gratis

Bent u al mee met de nieuwe biocidewetgeving?

In België zal elke verkoper en gebruiker van biociden van het gesloten circuit zich vanaf 20 mei 2016 moeten registreren. Vervolgens moet ook elke verkoop, aankoop en gebruik van deze biociden volgens de opgelegde termijnen worden geregistreerd.

Als gebruiker bent u onder meer verplicht om u te registreren op het moment van de aankoop van een biocide uit het gesloten circuit. Bovendien moet u jaarlijks registreren hoeveel biociden u heeft aangekocht/gebruikt en voldoen aan de verplichtingen die zijn opgelegd door de toelatingsakte van het biocide. 

Om u wegwijs te maken in deze nieuwe regelgeving en de verplichtingen die daarmee gepaard gaan te verduidelijken, organiseert AS4 op donderdag 23 juni 2016 een infosessie rond biociden.

AGENDA:
• Biociden: algemeen
• Hoe aangekochte biociden registreren bij aankoop?
• Hoe jaarlijks aangekochte/gebruikte biociden registreren?
• Hoe personeel opleiden rond handelingen met biociden?

INSCHRIJVING: Mail voor 20 juni 2016 naar: info@as4.be