AS4

Outsourcing Quality Professionals

Inzetten van vakkundige professionals op maat van uw onderneming.

Outsourcing QC/QA
Een moeilijk in te vullen vacature? Tijdelijke vervanging bij zwangerschap, ziekte,... of overbrugging bij vertrek van een kwaliteitsmedewerker? Of wenst u een permanente en flexibele oplossing voor uw kwaliteitsdienst? AS4 zorgt voor de juiste persoon op de juiste plaats.


Coördinatie kwaliteitsdienst
Heeft u een tijdelijke of langdurige invulling nodig voor leidinggevende functies binnen uw kwaliteitsafdeling? Reken dan op de experts van AS4 om het heft in handen te nemen.

“Als er een nood aan getrainde mankracht ontstaat op uw kwaliteitsafdeling, op welk niveau dan ook, dan is AS4 er om deze onmiddellijk in te vullen op een flexibele manier.”

— Kathleen Malfroy, Senior Partner

Interne audits
Een interne audit uitgevoerd door een onafhankelijk deskundige kan verfrissend en leerrijk zijn. AS4 zorgt voor een grondige analyse, een gedetailleerd verslag en praktisch advies waar u als organisatie concrete stappen vooruit mee kan zetten.


Leveranciersaudits
Omwille van de neutrale positie van een externe partij is er een stijgende vraag naar het uitbesteden van leveranciersaudits. Met de expertise en ervaring van AS4 kan u rekenen op een uitvoerige analyse van uw leveranciers.

Praktijkcase

Food Associates NV

Outsourcing, de perfecte oplossing voor FAS