AS4
GRMSlogo.png

Global Red Meat

 

Global Red Meat Standard is een standaard die specifiek ontwikkeld is voor de vleesindustrie. De hoeksteen van deze standaard is voedselveiligheid, met een sterke focus op kritieke punten die het onderhouden van de hoge voedselveiligheidseisen zouden kunnen beïnvloeden.

 

Het objectief van de Global Red Meat Standard is om transparantie te creëren inzake voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne in ondernemingen die runds -en varkensvlees slachten, versnijden, ontbenen en behandelen. Deze transparantie moet worden gegarandeerd door een onafhankelijke certificatieprocedure. De Global Red Meat Standard omvat de hele productieketen en is daardoor van toepassing op transport, stalling, verdoving, slacht, ontbening, versnijding en behandeling van runds -en varkensvlees. Deze standaard kan dan ook geïmplementeerd worden door alle geïnteresseerde partijen binnen deze scope.

 

Meer info op de GRMS website

 

Zou u graag GRMS implementeren of uw huidige GRMS optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

 

 

Bekijk ook de andere keurmerken en logo's die wij ondersteunen:

 

Naast GRMS ondersteunen wij ook normen zoals: