AS4
ISO-logo.png

ISO 14001 - Environmental Management

 

ISO 14001 is uiterst geschikt voor ondernemingen die van milieu een permanent werkpunt willen maken binnen hun organisatie. ISO 14001 kan helpen om zo een milieumanagementsysteem uit te werken op maat van de onderneming. ISO 14001 bepaalt namelijk geen specifieke criteria naar inspanningen toe die moeten worden geleverd inzake milieu, maar laat ondernemingen toe om zich toe te spitsen op de milieukwesties die de onderneming aanduidt als controleerbaar en beïnvloedbaar.

 

Al de vereisten uit ISO 14001 zijn bedoeld om ingesloten te worden in elk milieumanagementsysteem. De uiteindelijke toepassing van deze vereisten zal echter afhankelijk zijn van factoren zoals het milieubeleid van de organisatie, de activiteiten/producten/diensten van de onderneming, de locatie alsook de omstandigheden waarin de onderneming opereert.

 

Meer info op de ISO website.

 

Zou u graag ISO 14001 implementeren of uw huidige ISO 14001 standaard optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

 

 

Bekijk ook de andere normen die wij ondersteunen binnen ISO:

 

Naast ISO ondersteunen wij ook normen zoals: