AS4
ISO-logo.png

ISO 22000 - Food Safety Management

 

ISO 22000 stelt vereisten voorop voor een voedselveiligheidsmanagementsysteem zodat ondernemingen uit de levensmiddelenindustrie kunnen aantonen dat ze in staat zijn om gevaren voor de voedselveiligheid te beheersen, om zo te verzekeren dat voeding veilig is op het moment van consumptie.

 

ISO 22000 stelt eisen voorop zodat een organisatie onder meer in staat is om:

  • Een kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en up-to-date te houden dat er op is toegespitst om producten te voorzien die veilig zijn voor de klant.
  • Aan te tonen dat de men in overeenstemming met voedselveiligheidsregelgeving werkt.
  • Te voldoen aan klanteneisen inzake voedselveiligheid om op die manier de klantentevredenheid te bevorderen.
  • Op een effectieve manier te communiceren betreffende voedselveiligheidszaken naar leveranciers, klanten en derde partijen toe.

 

Meer info op de ISO website.

 

Zou u graag ISO 22000 implementeren of uw huidige ISO 22000 standaard optimaliseren? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of bel naar het nummer 09/361.00.61.

 

 

Bekijk ook de andere normen die wij ondersteunen binnen ISO:

 

Naast ISO ondersteunen wij ook normen zoals: