AS4

Fruitsappen Verhofstede
behaalt weeral Higher Level Comeos

Fruitsappen Verhofstede maakt al sinds de jaren 80 versgeperst fruitsap zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen of kleurstoffen.

Food Associates NV

Food Associates NV
Outsourcing, de perfecte oplossing voor FAS

Door de enorme groei die de Belgische voedingsgroep Food Associates (FAS) kent, drong de noodzaak tot outsourcing van het senior kwaliteitsmanagement zich op. Daarom zijn de voedingsgroep FAS en AS4 een nauwe samenwerking aangegaan inzake het senior kwaliteitsmanagement van de met FAS verbonden ondernemingen.

Kipco-Damaco
Eerste voedingsbedrijf in Belgiƫ met een IQNet SR10-certificatie.

Kipco-Damaco, het centrale bedrijf binnen de Damaco Group, is sinds 1964 uitgegroeid van lokaal gevogelteslachthuis tot een internationale producent van MDM-vlees voor de vleesverwerkende industrie en leverancier van runds-en varkensvlees, gevogelte, wild, frieten en groenten. Gedreven door passie en kwaliteit bouwde Kipco-Damaco een klantenbestand uit in meer dan 100 landen. Jaarlijks vindt meer dan 60.000 ton eigen goederen zijn afzet buiten België.

Rombouts

Rombouts
De hoogste scores behalen met AS4.

Rombouts heeft drie belangrijke motto’s: een optimale kwaliteit verzekeren, het werk respecteren van alle mensen die bij het productieproces betrokken zijn en steeds verder innoveren om de consument de beste koffie te kunnen garanderen.

Pittman Seafoods
Pittman Seafoods rekent op de kennis van AS4.

Pittman Seafoods staat sinds 1990 voor kwalitatieve diepvriesvis. Strenge controles op de oorsprong, volledige traceerbaarheid, advies op maat en klanttevredenheid maken het onderscheid. Het bedrijf met familiaal karakter heeft een jarenlange expertise en blijft investeren in langdurige samenwerking met de juiste partners. Hierdoor kan Pittman Seafoods consistente kwaliteit garanderen en nagenoeg altijd aan de wens van de klant voldoen. Zowel retail, industrie, groothandel als foodservice worden toegeleverd door Pittman Seafoods.

Vitrapack

Vitrapack
Vitrapack start op met AS4 Point.

Sinds 1935 bewerkt en levert Vitrapack alle mogelijke dunne verpakkingsfolies voornamelijk aan de voedingsindustrie maar bewerkt deze materialen ook voor non-food toepassingen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de hoekstenen waarop Vitrapack gebouwd is. Hun producten worden steeds volgens de strengste kwaliteitsnormen geproduceerd en geleverd. Als waardegedreven organisatie staan ze zeer dicht bij hun klanten.