AS4
Ekotrax

Ekotrax
Ekotrax focust zich op digitalisatie met Carenet

Ekotrax is IFS Logistics gecertificeerd en streeft hierbij naar het hoogste niveau. Vandaar zijn zij ook in zee gegaan met AS4 en ons digitaal platform Carenet online.

Agristo
Agristo kiest voor kwaliteit met ondersteuning van AS4

AS4 heeft nogmaals van dichtbij mogen meemaken hoe Agristo omgaat met kwaliteit tijdens een van onze recente ondersteuningsopdrachten.

Pluimveeslachterij Nollens N.V.

Pluimveeslachterij Nollens N.V.
Bij Nollens staat kwaliteit voorop.

Bij Pluimveeslachterij Nollens staat kwaliteit voorop. Hun hoge productkwaliteit is dan ook een weerspiegeling van hun sterk kwaliteitsmanagementsysteem dat ze dagelijks onderhouden. Hiervoor werden ze onlangs beloond door samen met AS4 vlot de nieuwste versie van de BRC Food te behalen, namelijk BRC Food versie 8.

Transport Van de Poel
Van de Poel en AS4, een succesvolle tandem

De eerste transportactiviteiten van de onderneming Van de Poel startten al in 1922. Nu 4 generaties later zijn ze een referentie in logistieke dienstverlening geworden en dit voor zowel opslag als nationale en internationale distributie. Met hun eigen wagenpark en  opslagruimte van 12.000m², waarin ze zowel overslag doen als langdurige opslag, kunnen ze zich focussen op hun topprioriteiten: veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Rombouts

Rombouts
behaalt niveau Blue bij Tesco audit

Rombouts levert al sinds jaar en dag aan Tesco en slaagt er telkens in om hun audit met uitstekende resultaten af te ronden. Dit jaar zijn ze er opnieuw in geslaagd om op het hoogst niveau Blue te eindigen en dat met ondersteuning van AS4.

Fruitsappen Verhofstede
behaalt weeral Higher Level Comeos

Fruitsappen Verhofstede maakt al sinds de jaren 80 versgeperst fruitsap zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen of kleurstoffen.

Food Associates NV

Food Associates NV
Outsourcing, de perfecte oplossing voor FAS

Door de enorme groei die de Belgische voedingsgroep Food Associates (FAS) kent, drong de noodzaak tot outsourcing van het senior kwaliteitsmanagement zich op. Daarom zijn de voedingsgroep FAS en AS4 een nauwe samenwerking aangegaan inzake het senior kwaliteitsmanagement van de met FAS verbonden ondernemingen.

Kipco-Damaco
Eerste voedingsbedrijf in Belgiƫ met een IQNet SR10-certificatie.

Kipco-Damaco, het centrale bedrijf binnen de Damaco Group, is sinds 1964 uitgegroeid van lokaal gevogelteslachthuis tot een internationale producent van MDM-vlees voor de vleesverwerkende industrie en leverancier van runds-en varkensvlees, gevogelte, wild, frieten en groenten. Gedreven door passie en kwaliteit bouwde Kipco-Damaco een klantenbestand uit in meer dan 100 landen. Jaarlijks vindt meer dan 60.000 ton eigen goederen zijn afzet buiten België.

Pittman Seafoods

Pittman Seafoods
Pittman Seafoods rekent op de kennis van AS4.

Pittman Seafoods staat sinds 1990 voor kwalitatieve diepvriesvis. Strenge controles op de oorsprong, volledige traceerbaarheid, advies op maat en klanttevredenheid maken het onderscheid. Het bedrijf met familiaal karakter heeft een jarenlange expertise en blijft investeren in langdurige samenwerking met de juiste partners. Hierdoor kan Pittman Seafoods consistente kwaliteit garanderen en nagenoeg altijd aan de wens van de klant voldoen. Zowel retail, industrie, groothandel als foodservice worden toegeleverd door Pittman Seafoods.

Vitrapack
Vitrapack start op met AS4 Point.

Sinds 1935 bewerkt en levert Vitrapack alle mogelijke dunne verpakkingsfolies voornamelijk aan de voedingsindustrie maar bewerkt deze materialen ook voor non-food toepassingen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de hoekstenen waarop Vitrapack gebouwd is. Hun producten worden steeds volgens de strengste kwaliteitsnormen geproduceerd en geleverd. Als waardegedreven organisatie staan ze zeer dicht bij hun klanten.