AS4

Allergenenmanagement

Vele bedrijven in de voedingssector hebben hun allergenenmanagement niet volledig onder controle. Dit kan leiden tot recalls en een verminderd consumentenvertrouwen.

17 Mei 2018

Vele bedrijven in de voedingssector hebben hun allergenenmanagement niet volledig onder controle. Dit kan leiden tot recalls en een verminderd consumentenvertrouwen.

De belangrijkste uitdagingen binnen allergenenmanagement is het beheren van alle informatie rond aanwezigheid van allergenen in de grondstoffen en het sensibiliseren van de mederwerkers rond de gevaren die allergenen met zich meebrengen. Naast de reeds gekende producten die allergenen bevatten, kan ook het bepalen van mogelijke kruiscontaminaties een uitdaging zijn.

 

AS4 biedt u de mogelijkheid om op basis van een stappenplan uw allergenenmanagement grondig door te lichten en geeft praktische tips om uw allergenenmanagementsysteem te optimaliseren.

 

Deze opleiding is reeds volzet. Hartelijk bedankt voor uw interesse, hou onze website en LinkedIn in de gaten voor komende opleidingen.

Vele bedrijven in de voedingssector hebben hun allergenenmanagement niet volledig onder controle. Dit kan leiden tot recalls en een verminderd consumentenvertrouwen.

De belangrijkste uitdagingen binnen allergenenmanagement is het beheren van alle informatie rond aanwezigheid van allergenen in de grondstoffen en het sensibiliseren van de mederwerkers rond de gevaren die allergenen met zich meebrengen. Naast de reeds gekende producten die allergenen bevatten, kan ook het bepalen van mogelijke kruiscontaminaties een uitdaging zijn.

 

AS4 biedt u de mogelijkheid om op basis van een stappenplan uw allergenenmanagement grondig door te lichten en geeft praktische tips om uw allergenenmanagementsysteem te optimaliseren.

 

Deze opleiding is reeds volzet. Hartelijk bedankt voor uw interesse, hou onze website en LinkedIn in de gaten voor komende opleidingen.